Despre noi

Cine este Tega Home?

Tega Home este un magazin online de decoratiuni si accesorii pentru casa si lifestyle, in care puteti gasi produse care va vor ajuta sa va infrumusetati locuinta si nu numai.

Suntem aici pentru ca ne plac lucrurile frumoase, de aceea ne-am gandit sa cladim o companie plecand de la asta. 

Tega Home este un magazin online lansat in Romania in anul 2013, cu scopul de a crea o destinatie online pentru calitate si bun gust.

Cautam in toata lumea produse care ne inspira si despre care consideram ca vor aduce un plus de valoare in vietile clientilor nostri, punandu-le la dispozitie la preturi accesibile. Suntem maestri in obiecte de decoratiuni pentru casa, fiind conectati in permanenta cu tot ce este nou in acest domeniu, din dorinta de a oferi cele mai bune produse si solutii.

Suntem tineri, dar experienta nu ne lipseste. Tega Home are in spate o echipa ce lucreaza de peste 10 ani in retail, marketing si e-commerce. 

Scopul nostru este de a oferi clientului tot ceea ce are nevoie, incepand de la produse de uz casnic, pana la produse de uz personal, incercand sa acoperim toata gama de decoratiuni necesare pentru a crea o atmosfera placuta, relaxanta in orice casa. 

Va invitam sa descoperiti produsele noastre si sa ne contactati pentru orice intrebari aveti!