Politica de retur

Returul sau schimbul produselor

Site-ul Tega Home (Tegahome.ro) este operat de societatea Melini Concept SRL, cu sediul social in Sos. Colentina 2, bl. A1, sc. 5, sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/13357/2020 si la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 22914 din 18 noiembrie 2020.


Potrivit OUG nr 34/2014, clientul/cumparatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea/ridicarea comenzii, sa returneze produsele si sa instiinteze Tega Home asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandatefara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri in afara de cele de livrare.

 

Cazuri in care puteti solicita returul

 • V-ati razgandit sau nu va mai place produsul  

Produsul trebuie returnat nou, in ambalajul original, sa nu fie rupt, taiat sau spalat etc.

 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site
 • Produsele au fost livrate gresit
 • Produsul are defecte de fabricatie

 

Conditii generale pentru returul produselor vandute si livrate

- Produsele returnate trebuie sa fie noi, in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;

 - Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat - nespalat, nepurtat, fara pete sau rupturi;

 - Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat;

 - Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. In cazul in care in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre noi – Tega Home Boutique, returul va fi refuzat;

 - Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate;

- In cazul in care marimea produsului nu corespunde, se poate solicita inlocuirea acesteia cu alta, in schimbul celei initiale.
- Contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);

 

Daca produsul returnat este intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza stornarea contravalorii produsului catre client sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din site-ul www.tegahome.ro folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Din motive de igiena, produsele folosite/spalate nu vor fi returnate.

  Cazuri in care puteti solicita schimbul produsului

  • V-ati dat seama ca aveti nevoie de o alta culoare sau o alta dimensiune  

  Aveti aceasta optiune in primele 48 de ore de la primirea coletului, cu conditia ca produsul/produsele sa nu fie folosite.

  Va putem pune la dispozitie serviciul de Schimb colete/Exchange contra sumei de 40 Ron. Ne anuntati care este produsul pe care doriti sa il schimbati si il pregatiti, ambalandu-l in ambalajul original.

  In urmatoarele 24-48 de ore, noi vom trimite curierul GLS cu produsul inlocuit la dvs. In momentul in care il primiti, aveti obligatia de a inmana curierului produsul schimbat. Curierul va veni cu AWB-ul de retur si va prelua coletul dvs.

  Stornarea facturii

  Melini Concept se obliga sa returneze (storneze) suma achitata de client, prin transfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice, potrivit OUG 130/2000 , Capitolul II, art. 8 .

  Suma de bani restituita nu va include si cheltuilile de transport (daca exista). 

  Produsele pot fi returnate doar prin curierat rapid la adresa: Str. Gheorghe Manea 1, ap 1, sector 3, Bucuresti.

  Cheltuielile de transport la returnare vor fi suportate de client.

  NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!


  Nota: Va recomandam sa nu spalati produsul inainte de a-l proba, pentru a preveni modificarea produsului, in cazul in care doriti sa il returnati.

   

  Pentru returnarea produselor va rugam sa completati FORMULARUL DE RETUR sau sa notificati in scris prin email la contact@tegahome.ro, specificand:
  – Nume, Prenume
  – Telefon
  – Adresa de email
  – Produse de returnat
  – Motivul returnarii