Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare ale site-ului Tega Home (Tegahome.ro). 

Site-ul Tega Home (Tegahome.ro) este operat de societatea Melini Concept SRL, cu sediul social in Sos. Colentina 2, bl. A1, sc. 5, sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/13357/2020. 

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Tega Home (Tegahome.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". 

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Tega Home (Tegahome.ro) sunt reglementate oficial conform Ordonantei Guvernului 130/2000 si a Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă. Termenul de 14 zile calendaristice prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă în felul următor:

a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;

b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului. privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

 

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.  

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferente de nuanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau. Renuntarea la produs dupa trecerea celor 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Dreptul de renunţare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

Produsele returnate in termen de 14 zile calendaristice trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- Produsele trebuie returnate in ambalajele originale nedeteriorate, cu toate accesoriile incluse dupa caz.

- Produsele folosite nu pot fi returnate, deoarece nemultumirea poate fi cauzata de o manipulare necorespunzatoare.

- Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de uzura: urme de apa, zgarieturi, lovituri, pete, urme de manacare. etc.

In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditiile de mai sus, nu se poate returna si va fi retrimis cumparatorului, acesta suportand toate costurile de livrare.

Returul produselor se face prin firma de curier, costurile de expediere si ramburs sunt suportate de catre cumparator.

Returnarea banilor

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre Tega Home (Tegahome.ro) in contul bancar transmis pe adresa de email contact@tegahome.ro.

Suma returnata cumparatorului va fi exact pretul produsului platit, nu si a transportului.

Retunarea banilor se face numai prin virament bancar, intr-un cont bancar specificat de client la adresa de email contact@tegahomeboutique.ro.

Administratorul Tega Home (Tegahome.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie:

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.  

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferente de nuanta.

Garantia produselor

 Garantia produselor achizitionate de pe site-ul Tega Home (Tegahome.ro) se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca produsul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire) si este valabila numai insotita de factura de cumparare si certificatul de garantie, ambele in original.

In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit, la sediile mentionate in certificatul de garantie primit.

Situatii care duc la iesirea din garantie a produsului:

· Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in manualul de utilizare sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania;

· Documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / modificate sau sunt ilizibile;

· Aparatul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii – functionarea repetata in regim de mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de “condens” intern, expunerea excesiva la umezeala sau radiatii solare, deteriorarea antenei sau a capacelor de protectie sau neglijentei in utilizare;

· Sigiliul aplicat de catre vanzator a fost deteriorat, sters, sau inlocuit;

· Produsul a fost utilizat impreuna cu alte accesorii in afara celor recomandate de producator (alta baterie decat cea recomandata de producator, alt incarcator de retea decat cel original, care poate furniza tensiuni de alimentare diferite decat cea nominala specificata in manualul de utilizare, incarcatoare auto, hands-free);

· Interventii software sau reparatii executate de catre persoane neautorizate sau alte unitati decat cele specificate in prezentul certificat;

· Neconcordanta intre seria de pe certificat si cea inscrisa pe produs;

Pierderea certificatului de garantie determina incetarea garantiei produsului.

Necompletarea sau completarea incorecta a certificatului de garantie atrage dupa sine raspunderea vanzatorului.

Perioada de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data predarii produsului la service, pana la data repunerii in stare de functionare a produsului. Prelungirea termenului de garantie se inscrie pe certificatul de garantie.

Cumparatorului i-a fost probata functionarea corespunzatoare a produsului si i s-a explicat modul de utilizare.

Cumparatorul a verificat inventarul de livrare al produsului. Cumparatorul a luat la cunostinta de integritatea suruburilor si sigiliilor produsului.

In cazul defectarii produsului, cumparatorul va trebui sa se prezinte la unul dintre sediile/punctele de service specificate in prezentul certificat. In cazul in care clientul nu domicilieaza in acelasi oras cu unul dintre punctele de service mentionate pe certificat, clientul trebuie sa trimita produsul printr-un curier rapid catre unul dintre punctele de service specificate in certificat si sa achite taxele necesare transportului.

Clientul este de acord cu anularea garantiei in cazul cand defectul constatat nu a fost observat la preluarea produsului.

Atentie! Va rugam sa verificati starea produselor imediat dupa ce au fost livrate de catre curier.

Orice reclamatie privind starea produselor (produs spart / lovit / zgariat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) livrate catre cumparator va fi semnalata in scris la adresa de e-mail contact@tegahomeboutique.ro sau telefonic la numarul de telefon 0728.751.644 / 0722.512.154.

Garantia furnizata nu afecteaza drepturile statuale ale consumatorului prin legislatia aplicabila in vigoare (Legea 449/2003; OG 21/1992) si nici drepturile consumatorului in raport cu dealer care decurg din contractul de vanzare cumparare.

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. 

Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului Tega Home (Tegahome.ro).

Tega Home (Tegahome.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Tega Home (Tegahome.ro) utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Tega Home (Tegahome.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Tega Home (Tegahome.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Tega Home (Tegahome.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0728.751.644 / 0722.512.154 sau prin  email la contact@tegahome.ro.