Livrare

Livrarea produselor Tega Home

Produsele comandate pe siteul www.tegahome.ro se livreaza prin: 

mijloace proprii / curierat rapid la adresa clientului / pot fi ridicate de catre client de la sediul firmei.

Nu lucram cu Posta Romana.

Costurile de expediere sunt suportate de catre client.

Tega Home are contract cu firmele de curierat, oferind clientilor sai un tarif fix de livrare – 22 Ron, indiferent de localitatea in care se afla si de kilometri suplimentari, ori de greutatea coletelor.

Tega Home efectueaza livrari si in strainatate. Pentru a afla costul de livrare al unei comenzi in afara Romaniei, te rugam sa ne contactezi la +40.722.512.154 sau pe adresa de e-mail contact@tegahome.ro.

Termenul estimativ de livrare este intre 24-72h (1-3 zile lucratoare).*

*Pot aparea intarzieri din diverse cauze precum sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc.

In cazul in care termenul de livrare al produselor se prelungeste, clientii vor fi anuntati individual, prin SMS sau telefonic, cat si pe retelele de socializare.

Comenzile plasate vineri, dupa ora 16:00, vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.
Livrarile se efectueaza doar in zile lucratoare, de luni pana vineri.

Inainte sa primesti coletul, vei fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Melini Concept SRL nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. 


Atentie: In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere, destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

La primirea coletului, te rugam sa verifici integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale, daca nu ai primit-o online.

Factura primita online sau care insoteste produsele, tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, iar semnarea documentelor insotitoare (awb curier) confirma acceptarea produselor de catre client.

Daca in acest termen nu se semnaleaza nimic catre Melini Concept, coletul se considera acceptat de catre client.

Momentul incheierii contractului este considerat momentul livrarii produselor, semnatura clientului pe documentele de livrare confirmand acceptarea produselor ca si corespunzatoare si conforme cu comanda efectuata.

Toate preturile sunt exprimate in RON si contin TVA. 

Metode de plata

Plata numerar (cash) la livrarea produselor

Vei achita ramburs contravaloarea comenzii tale curierului ce iti va efectua livrarea. Dupa achitarea sumei vei primi chitanta care constituie dovada platii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care livreaza produsele. Valoarea comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice.

Transfer bancar ( internet banking ) / ordin de plata

Daca alegi optiunea de plata prin transfer bancar, vei primi un e-mail cu factura proforma si unul ce va contine informatiile legate de contul bancar, detinatorul contului, banca si motivul transferului.

Produsele trebuie achitate integral. Dovada efectuarii platii se va trimite prin e-mail la contact@tegahome.ro.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) 

In cazul optiunii de plata "Online prin card bancar" veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.


 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!